SMART System
Prima pagina      Despre noi

Vreti sa produceti mai mult?

Va puteti optimiza procesul de productie cu ajutorul nostru. Scopul nostru este atingerea unei mai mari productivitati si eficiente, imbunatatirea calitatii si reducerea riscurilor.

 

SMART System ofera solutii pentru procese de automatizari , servicii pentru intretinere si control al fabricatiei.
Ne angajam in gasirea unor solutii avantajoase, atit din punct de vedere tehnic cit si economic, pentru fiecare proiect pe care il realizam.

Succesul nostru este datorat faptului ca intelegem tehnologia curenta, ne putem adapta la aceasta si de asemenea ne dorim si chiar sa depasim asteptarile clientilor nostri.

Pentru noi este foarte importanta reputatia. Clientii care au lucrat odata cu noi au revenit pentru realizarea unor proiecte noi sau pentru incheierea unor contracte de mentenanta si suport tehnic pentru proiectele realizate.
Avand scopul de a satisface clientii si de a lucra intr-un mod etic si profesional avem increderea ca veti fi incantati intotdeauna de produsele si serviciile noastre.
SMART System se angajeaza sa ofere clientilor produse si servicii ce satisfac cele mai inalte nivele ale standardelor de calitate.
 
Filozofie
Credem in faptul ca succesul vine odata cu pastrarea unor relatii bune si de lunga durata cu clientii si furnizorii nostri.
Alegem sa avem un impact pozitiv asupra fiecarui proiect la care lucram. Satisfacerea necesitatilor dumneavoastra este principala noastra preocupare. 

Valoarea pentru fiecare client este experienta pe care o aducem in proiect.

Inginerii SMART System definesc si inteleg exact la inceput de ce au nevoie ca sa reuseasca proiectul. Intotdeauna lucram impreuna cu dumneavoastra pentru a defini cerintele proiectului si sa indentificam asteptarile dumneavoastra. 

Comunicarea efectiva este importanta pentru ca un proiect sa aiba succes, de aceea suntem tot timpul disponibili pentru a discuta  fiecare detaliu al proiectului astfel incit obiectivele dumneavoastra sa fie indeplinite.

Proiectele de succes sunt cele in care cele mai mici detalii interactioneaza efectiv. In timp ce o intelegere pe larg a automatizarii procesului sau masinilor este importanta, succesul ultim al fiecarui proiect este rezultatul abilitatii inginerilor nostri sa faca acele elemente sa lucreze impreuna.

Documentatia este vitala pentru mentenanta ulterioara, upgrade-uri si imbunatatiri. Documentatia noastra de proiect este completa si usor de urmarit. De asemenea suntem intotdeauna “la telefon” pentru continuarea suportului tehnic.

 
Un proiect realizat de catre SMART System este predat "la cheie" doar atunci cand toate obiectivele dumneavoastra sunt atinse.